انجليزيالفرنسيةالإسبانية

محرر مجاني على الإنترنت | DOC > | XLS > | PPT >


الأيقونة المفضلة لـ OffiDocs

إمبارازون في Chrome مع OffiDocs

شاشة Emparazon لتمديد متجر Chrome الإلكتروني في OffiDocs Chromium

Ad


الوصف


EMPAZON CHROME EKLENTISI Emparazon Chrome eklentisini Amazon'a ait pazar yerlerinde çalıştırıp ürünlerin satıs statistiklerini öğrenebilir، urünler hakkında detailı analiz yapabilir ve kolaylıkla kar hesabı yapabilirsiniz.

Amazon Pazar yerlerinde satış yapanlar veya yapmak isteyenler için geliştirdiğimiz bu Program ile analizlerinizi çok daha sağlıklı ve güvenle yapabilir, satışlarınızı ciddi şekilde artırabilirsiniz.

يتم توفير مجموعة مختارة من الأطباق التي تحتوي على المزيد من الإضافات.

Bizim eklentimizi kullanarak؛ · Yeni ürünler bulabilir, · Bulduğunuz urünün tahmini olarak aylık kaç adet sattığını öğrenebilir, · Ürünlerin kar marjını kolaylıkla görebilir, · Kendi urünlerinizin komisyon hesaplamalarını yapabilir, · Satmayı düşündüğ ünüz kategorinin analizini yapabilir، · Ürün sayfalarında Hangi ürünün ortalama aylık ne kadar ciro yaptığını görebilir، · Hangi mağazanın günlük veya aylık ne kadar satış yaptığını değerlendirebilirsiniz.

· Kategorilerdeki ortalama görüntülenme, tahmini satış, ortalama ciro, ortalama yorum sayısı gibi önemli analiz kriterlerini aynı ekranda görebilir, · Rakiplerinizin satışlarını takip edebilir, · Ürünlerin anahtar kelime geçmişlerini inceleyebilir, · Lans man için dağıtabileceğiniz Giveaway rakamlarını öğrenebilirsiniz.

· Ayrıca kendi listelerinizin veya rakiplerinizin listelerinin kalite skorlarına bakabilirsiniz ve bu sayede ürün sayfanızı geliştirerek daha fazla satış yapabilirsiniz.

Web uygulamamız ile de Amazon pazar yerleri olan Amazon.

كوم ، أمازون.

كوم.

au ve tüm Amazon Avrupa ülkelerinde; · Ürün araştırması · Ürün analizi · Kelime araştırması · Kelime Analizi · Ürün Listeleme · Kargo Hesaplama · Giveaway Hesaplama · Ürün ve Kelime Takibi (Favori Ekleme) yapabilirsiniz.

Emparazon Chrome eklentisi على أمازون.

كوم ، أمازون.

يمكنك زيارة سوق بازار العام في أوروبا، أمازون.

كوم.

في (أستراليا) وأمازون بازار مختلفان في منطقة التسوق.

Emparazon Ürün Bulma ve Ürün Analiz Programı، Emparazon.

com'un resmi Google Chrome eklentisidir.

معلومات إضافية:


- مقدمة من emparazon.com
- متوسط ​​التقييم: 4.81 نجوم (أحببته)
- مطور محمي عنوان البريد الإلكتروني هذا من المتطفلين و برامج التطفل. تحتاج إلى تفعيل جافا سكريبت لتتمكن من مشاهدته.

شبكة إمبارازون extension متكامل مع OffiDocs Chromium online


يجري Chrome Extensions

Ad